Narcismecoaching voor heling &
meer innerlijke rust

Narcistisch misbruik is een traumatische ervaring die diepe wonden kan achterlaten, vaak al ontstaan in de vroege jeugdjaren. Emotionele mishandeling is één van de moeilijkste vormen van mishandeling om te herkennen. Het kan subtiel, verraderlijk of openlijk en manipulatief zijn. Het misbruik door een narcist is overweldigend. Het is moeilijk te identificeren en als slachtoffer heb je de neiging om jezelf de schuld te geven en blijven lijden lang nadat de relatie voorbij is. Het blijft maar doorgaan en je hebt misschien het gevoel dat het nooit zal eindigen.

Is dit op jou van toepassing?

  • Je bent afhankelijk van de narcist en kan moeilijk ontsnappen aan zijn of haar greep.
  • Je hebt het gevoel dat je jezelf helemaal kwijt bent geraakt en een schaduw bent van diegene die je ooit was.
  • Je cijfert jezelf regelmatig weg of offert jezelf op om anderen te pleasen, met als gevolg een gevoel van innerlijke leegte.
  • Je voelt regelmatig intense stress of hebt een opgejaagd en nerveus gevoel door de constante angst en manipulatie.
  • Je piekert over van alles en nog wat waardoor het je niet lukt om te ontspannen en te genieten van momenten van vrede.


En verlang je naar?

  • Een leven met meer innerlijke rust en harmonie, waarin je jezelf kunt zijn zonder angst voor controle of manipulatie.
  • Het vermogen om voor jezelf een gezonde en liefdevolle omgeving te creëren, waarin jouw behoeften en grenzen worden gerespecteerd.
  • Het herstel van vertrouwen in je eigen intuïtie en het vermogen om uit de greep van de narcist te stappen.
  • Het ontdekken van jouw diepste verlangens en het nastreven van persoonlijke groei en vervulling, los van de manipulatieve invloed van de narcist.
  • Het simpelweg kunnen genieten van het leven en van de vrijheid om zelf keuzes te maken.

 

Maar ondanks de duisternis van het verleden, geloof ik sterk in de veerkracht die ieder mens heeft. Klaar om de eerste stap te zetten naar heling en innerlijke rust? Meld je aan voor een gratis inzichtsessie en ontdek hoe je de eerste stappen kunt zetten op jouw unieke reis naar meer zelfliefde en veerkracht.

Narcismecoaching en therapie

Als slachtoffer van narcistisch misbruik is het overwinnen van de gevolgen van narcistische mishandeling en vernedering een immense uitdaging. Ook al lijkt dat nu (nog) niet zo, je kunt hieruit komen. Belangrijk hierbij is dat je goede begeleiding krijgt van iemand bij wie je je veilig voelt en die je uit het land van de duisternis leidt. Die jou de kennis en tools geeft om te helen van dit misbruik en je helpt je veerkracht terug te vinden. Want hoe uitzichtloos jouw situatie nu kan lijken, dat is echt mogelijk. Door coaching en therapie kun je je eigen identiteit herontdekken en je zelfvertrouwen herstellen, zodat je vrij kunt leven van angst en manipulatie, op weg naar heling en innerlijke rust. Zodat je de overgang maakt van overleven naar voluit leven.

~ Het is mijn missie om slachtoffers van narcisme te helpen om te gaan met de emotionele impact, zodat ze meer innerlijke rust ervaren en optimaal genieten van hun leven ~

Over Christine

Als holistisch jeugdtraumatherapeut en narcismecoach help ik jou als je in je leven bent vastgelopen. Door middel van een 1-op-1 begeleidingstraject help ik je om de regie te nemen over je leven en keuzes te maken die voor jou kloppen. Waar nodig gaan we de diepte in en ruimen blokkades op, waarbij jouw gevoel van veiligheid centraal staat.

Alles is vertrouwelijk en ik kijk nergens gek van op. Ik durf je liefdevol te confronteren, met positiviteit en humor. Mijn stijl is betrokken, nuchter en motiverend met een vleugje spiritualiteit. Ik werk met verschillende methodieken zoals Acceptance & Commitment Therapy (ACT), ontspanningstechnieken, contextuele therapie, innerlijk kindwerk en traumatherapie.
Lees meer over mij

Ervaring van een cliënt:

"Christine's coaching was een keerpunt in mijn leven. Voorheen worstelde ik met een diepgeworteld gevoel van onzekerheid en liet ik me vaak overweldigen door narcistisch gedrag om me heen. Haar empathische en doortastende aanpak hielp me om de onderliggende oorzaken van mijn onzekerheid te begrijpen en ermee om te gaan. Ze opende mijn ogen voor het narcistische gedrag van bepaalde mensen in mijn leven en gaf me de tools die ik nodig had om dit gedrag te herkennen en effectief mee om te gaan. Dankzij haar begeleiding heb ik niet alleen geleerd dit gedrag te doorzien, maar kreeg ik ook de kracht om mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen te versterken. Het was bijna alsof ik Christine in mijn gedachten hoorde, met de perfecte antwoorden. Ik ben er sterker en krachtiger uitgekomen. Aanbevolen voor wie op zoek is naar transformatie en groei."

Rolf

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Plan vrijblijvend een gratis telefonische inzichtsessie.
Plan een afspraak

Tarieven

1-op-1 traject
(bestaande uit een uitgebreid intakegesprek + 8 sessies*)

Intakegesprek

1 losse sessie

€ 795
x

€   95

€   95

*) Mijn sessies worden door verschillende zorgverzekeraars deels vergoed
als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.

E-mail: christine@sterrenhemel.info
KvK: 70000948

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring