Gezinstherapie voor meer harmonie

Herken je dit?

  • Je weet niet hoe je met het 'probleemgedrag' van je kind moet omgaan en zit met je handen in het haar.
  • Je bent niet altijd die leuke en liefdevolle ouder die je zo graag wilt zijn. Hierdoor heb je het gevoel dat je tekortschiet of misschien wel faalt als ouder.
  • Je hebt zelf niet geleerd hoe je met je hoogsensitiviteit om moet gaan en weet niet hoe je je kind hierin moet begeleiden.
  • Je doet hard je best om een fijne band met je kind op te bouwen, maar op de één of andere manier lukt het je niet.
  • Je ervaart hierdoor steeds meer stress en hebt moeite om je te ontspannen. Jouw kind voelt dat en reageert daar
   weer op.

 

En wil je?

Je wilt er echt voor je kind zijn, zonder dat je getriggerd wordt, fel op zijn emoties reageert en in een heftige strijd belandt. Maar ook begrijpen waarom je kind zo reageert. Wat de boodschap onder zijn gedrag is en hem geven wat hij nodig heeft. Je wilt vertrouwen op je intuïtie en je hoogsensitiviteit inzetten als kwaliteit en kracht in de opvoeding van je kind plaats van dat je overprikkeld raakt en het je zoveel energie kost. Meer rust en balans in je leven. Genieten van en met je gezin. Geen symptoombestrijding, maar een aanpak van de oorzaak.

Gezins- en kindertherapie

Gezinstherapie is erg belangrijk om de onderlinge patronen en dynamieken tussen de gezinsleden aan de oppervlakte te krijgen. Zo ontstaat er bewustwording en inzicht in wat er speelt; in de eigen rol en het gedrag van het kind.
De holistische therapie met de ouder is verder gericht op de verwerking van eventuele onverwerkte emoties, spanningen en trauma's uit het verleden. Uiteindelijk gaat het om het vinden van de verbinding met jezelf, om van daaruit te kunnen uitreiken naar je kind. Zodat je er daadwerkelijk emotioneel voor je kind kunt zijn en hem kunt geven wat hij nodig heeft van jou ❤️

~ Het is mijn missie om mensen te helpen om te gaan met hun hoogsensitiviteit,
zodat ze meer innerlijke rust ervaren en optimaal genieten van hun leven. ~

Over Christine

Als HSP- en kindercoach & holistisch gezins- en kindertherapeut help ik jou als je in je leven en de begeleiding van je kind bent vastgelopen. Alles in mijn begeleiding is erop gericht om jou met volle aandacht en liefde echt bij jezelf te laten thuiskomen, zodat jij dit weer kunt overdragen op jouw kind.

Waar nodig gaan we de diepte in en ruimen blokkades op, waarbij jouw gevoel van veiligheid centraal staat. Alles is vertrouwelijk en ik kijk nergens gek van op. Ik durf je liefdevol te confronteren, met positiviteit en humor. Mijn stijl is betrokken, nuchter en motiverend met een vleugje spiritualiteit. Ik werk met verschillende methodieken zoals Access Bars, ontspanningstechnieken, innerlijk kindwerk, contextuele therapie en traumatherapie.
Lees meer over mij

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Plan vrijblijvend een telefonisch mogelijkhedengesprek.
Plan een afspraak

Tarieven

Gezinstraject
(bestaande uit intakegesprekken met de ouders + 10 sessies*)

Intakegesprek van 90 minuten

1 sessie van 90 minuten

€ 1295

x

€     75

€     95

*) Mijn sessies worden door verschillende ziektekostenverzekeraars deels vergoed
als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.

E-mail: christine@sterrenhemel.info
KvK: 70000948

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring