Gezinstherapie voor meer verbinding & harmonie


 

Ervaar jij deze uitdagingen?

  • Je hebt moeite om met het 'lastige' gedrag van je kind (lees: je kind heeft het lastig) om te gaan en je voelt je machteloos.
  • Het lukt je niet altijd om die liefdevolle ouder te zijn die je graag wilt zijn, wat leidt tot gevoelens van tekortschieten of falen.
  • Je weet niet hoe je met je eigen hoogsensitiviteit om moet gaan, laat staan hoe je  je kind daarin moet begeleiden.
  • Je doet je uiterste best om een sterke band met je kind op te bouwen, maar het lijkt maar niet te lukken.
  • Je ervaart toenemende stress en worstelt met ontspanning, wat invloed heeft op jouw kind.

Dit frustreert je heel erg.

En verlang je naar?

  • Er onvoorwaardelijk voor je kind te zijn zonder emotioneel getriggerd te worden en/of betrokken te raken in heftige conflicten.
  • Je wilt graag de onderliggende boodschap achter het gedrag van je kind begrijpen en aan zijn behoeften te voldoen.
  • Om op je intuïtie te vertrouwen en je hoogsensitiviteit als een waardevolle kracht te benutten in de opvoeding van je kind, en je niet overprikkeld raakt en energie bespaart.

Zodat je meer innerlijke rust en balans ervaart, en je volop kunt genieten van kostbare momenten met je gezin.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar deze verandering? Meld je aan voor een gratis inzichtsessie en ontdek hoe we de oorzaken van jouw uitdagingen kunnen aanpakken.
Onze gezins- en kindertherapie is gericht op het creëren van een harmonieuze omgeving waar zowel ouders als kinderen de nodige steun en begrip vinden voor een gezonde groei en ontwikkeling.

Gezins- en kindertherapie

Gezinstherapie speelt een cruciale rol bij het blootleggen van de onderliggende patronen en interacties tussen gezinsleden. Hierdoor ontstaat bewustzijn en inzicht in de individuele rollen en het gedrag van het kind.
Onze holistische therapie benadert jou als ouder ook als een integraal onderdeel, met speciale aandacht voor het verwerken van eventueel onverwerkte emoties, spanningen en traumatische ervaringen uit het verleden. Uiteindelijk draait alles om het herstellen van de verbinding met je eigen innerlijke zelf, zodat je vanuit die innerlijke balans in staat bent om je kind daadwerkelijk te ondersteunen en te voorzien in zijn of haar behoeften.

Met onze gezins- en kindertherapie streven we naar het creëren van een harmonieuze omgeving waarin zowel ouders als kinderen de nodige steun en begrip kunnen vinden voor een gezonde groei en ontwikkeling.

~ Het is mijn missie om mensen te helpen om te gaan met hun hoogsensitiviteit,
zodat ze meer innerlijke rust ervaren en optimaal genieten van hun leven. ~

Over Christine

Als HSP- en kindercoach & holistisch gezins- en kindertherapeut help ik jou als je in je leven en de begeleiding van je kind bent vastgelopen. Alles in mijn begeleiding is erop gericht om jou met volle aandacht en liefde echt bij jezelf te laten thuiskomen, zodat jij dit weer kunt overdragen op jouw kind.

Waar nodig gaan we de diepte in en ruimen blokkades op, waarbij jouw gevoel van veiligheid centraal staat. Alles is vertrouwelijk en ik kijk nergens gek van op. Ik durf je liefdevol te confronteren, met positiviteit en humor. Mijn stijl is betrokken, nuchter en motiverend met een vleugje spiritualiteit. Ik werk met verschillende methodieken zoals Acceptance & Commitment Therapy (ACT), ontspanningstechnieken, contextuele therapie, innerlijk kindwerk en traumatherapie.
Lees meer over mij

Ervaring van een cliënt:

"Ik heb contact met Christine gezocht, omdat ik zelf en mijn zoontje hoogsensitief zijn en hierdoor soms wel als een trigger op elkaar werken. Hij heeft een pittig karakter en kan heel veel vragen stellen vanuit oprechte interesse.
Als ik moe was, merkte ik dat zijn gedrag negatiever werd en kreeg hij veel driftbuien en hadden we veel ruzies / discussies.
Ik had een online training bij Christine gevolgd en hier heb ik veel handvatten uit gehad. Toen ik op een gegeven moment merkte dat ik vast liep heb ik een telefonisch consult gesprek met haar gehad, dit was voor mij zo ontzettend fijn.
Christine legt gelijk de vinger op de zere plek en gaf mij inzichten in mijn eigen gedrag en in mijn zoon.
Zo ontzettend fijn om samen met haar in de sessies te kijken hoe ik mijn eigen opvoeding een plekje kon geven en tegelijkertijd weer vanuit liefde naar mijn zoon te kijken en te kijken hoe ik hem wil opvoeden met respect voor elkaar en te versterken ipv te triggeren.
Christine, ontzettend bedankt hiervoor! Ik heb dmv jouw tips en adviezen weer het gevoel dat ik het zelfstandig aan kan."

Angela

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Plan vrijblijvend een gratis telefonische inzichtsessie.
Plan een afspraak

Tarieven

Gezinstraject
(bestaande uit 3 intakegesprekken met beide ouders plus 1 kind + 12 sessies*)

Intakegesprek

1 losse sessie*

€ 1325

x

€     95

€     95

*) Mijn sessies worden door verschillende ziektekostenverzekeraars deels vergoed
als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.

E-mail: christine@sterrenhemel.info
KvK: 70000948

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring