Access bars voor meer rust in je hoofd

Herken je dit?

Je probeert alle ballen in de lucht te houden waardoor je weinig aan jezelf toekomt. Verder leg je de lat hoog en bent vaak (erg) streng voor jezelf. Je cijfert jezelf regelmatig weg. Ook voel je je gejaagd en overprikkeld. Je ervaart stress en hebt moeite om je te ontspannen. Je piekert veel en voelt onrust in je hoofd. Het lukt je niet om te genieten van leuke dingen. Als je dit herkent, loop dan niet langer door en ervaar wat Access Bars voor je kan doen. Je kunt dit in combinatie doen met HSP-coaching, zodat je leert om te gaan met je hoogsensitiviteit en zo sneller voelt waar je grenzen liggen en minder snel overprikkeld raakt.


Access Bars ondersteunt je onder andere bij:

  • Rust en ruimte in je hoofd
  • Beter & dieper slapen
  • Uitgeruster wakker worden
  • Meer energie
  • Vanuit je kern en intuïtie durven leven
  • Meer zelfvertrouwen
  • Vrolijker zijn

Access Bars

Acces Bars zijn 32 drukpunten in het hoofd die energiebanen vormen. Alles komt hier samen: je gedachten, overtuigingen, emoties en ideeën. Elke van de 32 drukpunten staat in verbinding met een specifiek aspect in je leven. Denk bijvoorbeeld aan drukpunten die staan voor financiën, creativiteit, je lichaam, communicatie, geluk en verdriet.
Access Bars is een zachte behandelwijze, waarmee je je lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Tijdens de behandeling lig je met je kleding aan heerlijk ontspannen op de behandeltafel. Degene die behandelt, raakt een aantal punten op je hoofd zachtjes aan. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte. Na afloop van de behandeling heb je in het minst gunstige geval het gevoel dat je een heerlijke hoofdmassage hebt gehad. In het meest gunstige geval verandert het je hele leven.

Review van een cliënt over Access Bars:

Ik vond het een fijne sessie ...
de access bars gaf mij energie en werd er blij van haha ...

~ Het is mijn missie om mensen te helpen om te gaan met hun hoogsensitiviteit,
zodat ze meer innerlijke rust ervaren en optimaal genieten van hun leven. ~

Over Christine

Als HSP- en kindercoach & holistisch gezins- en kindertherapeut help ik jou als je in je leven bent vastgelopen. Door middel van een 1-op-1 begeleidingstraject help ik je om de regie te nemen over je leven en keuzes te maken die voor jou kloppen. En leer je omgaan met je hoogsensitiviteit. Waar nodig gaan we de diepte in en ruimen blokkades op, waarbij jouw gevoel van veiligheid centraal staat.

Alles is vertrouwelijk en ik kijk nergens gek van op. Ik durf je liefdevol te confronteren, met positiviteit en humor. Mijn stijl is betrokken, nuchter en motiverend met een vleugje spiritualiteit. Ik werk met verschillende methodieken zoals Access Bars, ontspanningstechnieken, innerlijk kindwerk, contextuele therapie en traumatherapie.
Lees meer over mij

Benieuwd wat Access Bars voor jou kan doen?
Plan vrijblijvend een telefonisch mogelijkhedengesprek of maak een afspraak.
Plan een afspraak

Tarieven

1-op-1 traject Leren omgaan met je hoogsensitiviteit
(bestaande uit een uitgebreid intakegesprek + 6 sessies
in combinatie met Access Bars*)

1 Access Bars behandeling van ±60 minuten

1 Access Bars behandeling van ±45 minuten

€ 795

 

€   75

€   55

*) Mijn sessies worden door verschillende zorgverzekeraars deels vergoed als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Access Bars wordt alleen vergoed als onderdeel van een andere behandeling.

E-mail: christine@sterrenhemel.info
KvK: 70000948

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring