Coaching voor meer innerlijke rust &
persoonlijke groei

Herken je deze uitdagingen?

  • Het gevoel dat je voortdurend jongleert met talloze verantwoordelijkheden, waardoor je nauwelijks tijd voor jezelf hebt.
  • De neiging om hoge eisen aan jezelf te stellen en kritisch te zijn op je eigen prestaties.
  • Het regelmatig wegcijferen van je eigen behoeften, met als gevolg een gejaagd en overprikkeld gevoel.
  • Het ervaren van stress en de moeite om te ontspannen in je drukke leven.
  • Het constante piekeren en het onvermogen om te genieten van de mooie momenten.


En verlang je naar?

  • Een leven met meer innerlijke rust en harmonie, waarin je kunt genieten van waardevolle 'me-time' zonder druk.
  • Het vermogen om thuis de gezellige vriend(in), ontspannen partner en zorgzame ouder te zijn.
  • De mogelijkheid om uit je hoofd te stappen en te vertrouwen op je innerlijke kompas, je intuïtie.
  • Het ontdekken van jouw diepste verlangens in het leven, of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling/vervulling of loopbaansucces.
  • Gewoonweg plezier beleven aan de dingen die je onderneemt.

Klaar om de eerste stap te zetten naar meer innerlijke rust en vervulling? Meld je aan voor een gratis inzichtsessie en ontdek hoe je de eerste stappen kunt zetten op jouw unieke reis naar heling en groei.

Individuele coaching en therapie

Als (hoog)sensitief persoon is het vaak een uitdaging om om te gaan met de constante stroom van prikkels in je omgeving, vooral als je niet geleerd hebt hoe je hiermee om moet gaan. Het resultaat hiervan is dat je regelmatig overprikkeld raakt en snel geïrriteerd bent.

Tijdens dit persoonlijke traject onderzoeken we de obstakels die je tegenkomt in jouw leven en werken we samen om jou te helpen de overgang te maken van overleven naar voluit leven. Dit leidt tot innerlijke rust, zodat je kunt leven vanuit je ware essentie, zonder jezelf te verliezen. Op deze manier kun je meer plezier halen uit de dingen die je onderneemt.

~ Het is mijn missie om mensen te helpen om te gaan met hun hoogsensitiviteit,
zodat ze meer innerlijke rust ervaren en optimaal genieten van hun leven. ~

Over Christine

Als HSP- en kindercoach & holistisch gezins- en kindertherapeut help ik jou als je in je leven bent vastgelopen. Door middel van een 1-op-1 begeleidingstraject help ik je om de regie te nemen over je leven en keuzes te maken die voor jou kloppen. Waar nodig gaan we de diepte in en ruimen blokkades op, waarbij jouw gevoel van veiligheid centraal staat.

Alles is vertrouwelijk en ik kijk nergens gek van op. Ik durf je liefdevol te confronteren, met positiviteit en humor. Mijn stijl is betrokken, nuchter en motiverend met een vleugje spiritualiteit. Ik werk met verschillende methodieken zoals Acceptance & Commitment Therapy (ACT), ontspanningstechnieken, contextuele therapie, innerlijk kindwerk en traumatherapie.
Lees meer over mij

Ervaring van een cliënt:

"Een paar maanden geleden, na een lange weg af te hebben gelegd, liep ik tegen een enorme hoeveelheid emotionele pijn aan, ten gevolge van een combinatie van verschillende trauma's met verschillende oorsprong.

Puur op intuïtie, heb ik op verschillende gebieden healing op mijzelf uitgevoerd en ervaring opgedaan binnen de psychologie en spiritualiteit. Met als drijfveer om mijzelf te genezen. En ik ben hier heel ver mee gekomen. Maar men kan niet alles weten of alleen uitvoeren.

Op een gegeven moment begon de emotionele pijn werkelijk ondraaglijk te worden, tot in het fysieke toe. Ik bereikte een punt dat ik bleef steken en zelf niet meer kon overzien hoe ik verder moest.
Op dat moment kon ik alleen maar loslaten, in het vertrouwen dat het leven mij de juiste persoon op mijn pad zou sturen. En Godzijdank, dat gebeurde; Christine kwam op mijn pad.

Doordat ik aan haar duidelijk kon presenteren wat er gaande was, wist zij de vinger op de zere plek te leggen en kwam met een voorstel voor een behandelingsplan. Haar toelichting en behandelingen snijden hout.

Mijn openheid heeft weliswaar bijgedragen aan de positieve resultaten, maar ik voelde aan en wist, dat ik op het juiste adres was.
Ik ben inmiddels bekend met verschillende therapeuten die bewust en intuïtief in het leven staan, en heb dus 'vergelijk materiaal'. In mijn optiek is Christine een uitmuntend therapeut met kennis van zaken én een sterke intuïtie.

Een combinatie van gesprekken en diverse methodieken hebben geresulteerd in miraculeuze doorbraken op onderbewuste niveaus waar ik zelf niet bij kwam ondanks mijn eigen, toch ook wel ontwikkelde intuïtie.
Op dit moment voel ik mij vrijer en vrolijker! Er is meer afstand tussen mij en de pijn; bepaalde stukken zijn op moment van schrijven in hoog tempo aan het oplossen of reeds opgelost, overstegen. Ik kan verder!"

Erik

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Plan vrijblijvend een gratis telefonische inzichtsessie.
Plan een afspraak

Tarieven

1-op-1 traject
(bestaande uit een uitgebreid intakegesprek + 8 sessies*)

Intakegesprek

1 losse sessie

€ 795
x

€   95

€   95

*) Mijn sessies worden door verschillende zorgverzekeraars deels vergoed
als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.

E-mail: christine@sterrenhemel.info
KvK: 70000948

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring