Coaching voor meer innerlijke rust

Herken je dit?

    • Je probeert alle ballen in de lucht te houden, waardoor je weinig aan jezelf toekomt.
    • Je legt de lat hoog en bent vaak (erg) streng voor jezelf.
    • Je cijfert jezelf regelmatig weg en voelt je vaak gejaagd en overprikkeld.
    • Je ervaart stress en hebt moeite om je te ontspannen.
    • Je piekert veel en het lukt je niet om te genieten van leuke dingen.

 

En wil je?

Meer rust en balans in je leven. Genieten van me-time en soms even niks ‘moeten’. Waardoor je thuis die gezellige vriend(in), ontspannen partner en relaxte moeder of vader bent. Minder in je hoofd zitten en meer naar je intuïtie luisteren. Vertrouwen op je gevoel. Uitzoeken wat je nu echt wilt in je leven; dit kan privé of in je loopbaan zijn. Je wilt ‘gewoon’ plezier hebben in dingen die je doet.

1-op-1 coaching en therapie

Als hoogsensitief persoon is het vaak lastig om met alle prikkels die op je afkomen, om te gaan. Vooral als je niet hebt geleerd hoe je dat moet doen. Het gevolg daarvan is dat je regelmatig overprikkeld en snel geïrriteerd raakt.

Tijdens dit traject kijken we naar waar jij tegenaan loopt in jouw leven en gaan we samen aan de slag, zodat je van overleven naar voluit leven te gaat. Hierdoor krijg jij innerlijke rust en leef je vanuit je ware essentie, zonder jezelf daarbij te verliezen. Zodat je meer geniet van dingen die je doet.

~ Het is mijn missie om mensen te helpen om te gaan met hun hoogsensitiviteit,
zodat ze meer innerlijke rust ervaren en optimaal genieten van hun leven. ~

Over Christine

Als HSP- en kindercoach & holistisch gezins- en kindertherapeut help ik jou als je in je leven bent vastgelopen. Door middel van een 1-op-1 begeleidingstraject help ik je om de regie te nemen over je leven en keuzes te maken die voor jou kloppen. Waar nodig gaan we de diepte in en ruimen blokkades op, waarbij jouw gevoel van veiligheid centraal staat.

Alles is vertrouwelijk en ik kijk nergens gek van op. Ik durf je liefdevol te confronteren, met positiviteit en humor. Mijn stijl is betrokken, nuchter en motiverend met een vleugje spiritualiteit. Ik werk met verschillende methodieken zoals Access Bars, ontspanningstechnieken, innerlijk kindwerk, contextuele therapie en traumatherapie.
Lees meer over mij

Ervaring van een cliënt:

"Een paar maanden geleden, na een lange weg af te hebben gelegd, liep ik tegen een enorme hoeveelheid emotionele pijn aan, ten gevolge van een combinatie van verschillende trauma's met verschillende oorsprong.

Puur op intuïtie, heb ik op verschillende gebieden healing op mijzelf uitgevoerd en ervaring opgedaan binnen de psychologie en spiritualiteit. Met als drijfveer om mijzelf te genezen. En ik ben hier heel ver mee gekomen. Maar men kan niet alles weten of alleen uitvoeren.

Op een gegeven moment begon de emotionele pijn werkelijk ondraaglijk te worden, tot in het fysieke toe. Ik bereikte een punt dat ik bleef steken en zelf niet meer kon overzien hoe ik verder moest.
Op dat moment kon ik alleen maar loslaten, in het vertrouwen dat het leven mij de juiste persoon op mijn pad zou sturen. En Godzijdank, dat gebeurde; Christine kwam op mijn pad.

Doordat ik aan haar duidelijk kon presenteren wat er gaande was, wist zij de vinger op de zere plek te leggen en kwam met een voorstel voor een behandelingsplan. Haar toelichting en behandelingen snijden hout.

Mijn openheid heeft weliswaar bijgedragen aan de positieve resultaten, maar ik voelde aan en wist, dat ik op het juiste adres was.
Ik ben inmiddels bekend met verschillende therapeuten die bewust en intuïtief in het leven staan, en heb dus 'vergelijk materiaal'. In mijn optiek is Christine een uitmuntend therapeut met kennis van zaken én een sterke intuïtie.

Een combinatie van gesprekken en diverse methodieken hebben geresulteerd in miraculeuze doorbraken op onderbewuste niveaus waar ik zelf niet bij kwam ondanks mijn eigen, toch ook wel ontwikkelde intuïtie.
Op dit moment voel ik mij vrijer en vrolijker! Er is meer afstand tussen mij en de pijn; bepaalde stukken zijn op moment van schrijven in hoog tempo aan het oplossen of reeds opgelost, overstegen. Ik kan verder!"

Erik

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Plan vrijblijvend een telefonisch mogelijkhedengesprek.
Plan een afspraak

Tarieven

1-op-1 traject
(bestaande uit een uitgebreid intakegesprek + 6 sessies*)

Intakegesprek

1 sessie

€ 795
x

€   75

€   95

*) Mijn sessies worden door verschillende zorgverzekeraars deels vergoed
als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.

E-mail: christine@sterrenhemel.info
KvK: 70000948

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring