Hoe geniet jij van een zomer zonder stress?

Én hou je je kind blij en bezig

Voel je je overweldigd door de lange zomervakantie met je hooggevoelige kind?
En maak je je zorgen over hoe je je kind al die weken bezighoudt en verveling voorkomt?

Of ben je op zoek naar manieren waarbij je je kunt ontspannen en onvergetelijke herinneringen met je gezin kunt maken?
Zodat je van de lange zomervakantie een leuke en plezierige tijd maakt.

Doe dan mee aan ons online zomerprogramma! Dit programma is speciaal ontwikkeld voor hoogsensitieve moeders die zichzelf en hun gevoelige kinderen (basisschoolleeftijd) een geweldige zomervakantie willen bezorgen.


Wat kun je verwachten?

✅ Voorbereidingstips
Twee weken voordat de zomervakantie begint, ontvang je een week lang mails met handige tips om je goed voor te bereiden op de vakantie. Dit zijn veelal weken waarin kinderen op hun tandvlees lopen en echt aan vakantie toe zijn. En de ouders ook. Je kunt waarschijnlijk dan al wat ondersteuning gebruiken.

✅ Dagelijkse ondersteuning
Tijdens de zomervakantie krijg je zes weken lang dagelijks mails met praktische handvaten en tips over onder andere hoogsensitiviteit, omgaan met emoties, overprikkeling, aarden, plezier maken, opvoeden vanuit je hart, leuke en leerzame activiteiten en nog veel meer.

✅ Gelijkgestemde moeders
Word lid van onze Facebookgroep en deel je ervaringen met andere moeders die precies begrijpen wat je doormaakt.

✅ Extra’s
Je ontvangt een online zomerdagboek en een (aftel)kalender.


Voor wie?
Dit programma is gemaakt voor hoogsensitieve moeders en hun hooggevoelige kinderen in de basisschoolleeftijd. Samen willen we niet alleen de zomervakantie doorbrengen, maar ook een diepere band opbouwen en kostbare herinneringen maken. Het is een kans om niet alleen praktische ondersteuning te krijgen bij het omgaan met hoogsensitiviteit, maar ook om te genieten van waardevolle momenten van verbinding en plezier met je kind. Dus, als je op zoek bent naar een betekenisvolle en gedenkwaardige zomerervaring, dan is dit programma precies wat je nodig hebt!

Wat andere moeders zeggen
“Ik heb echt genoten van dit programma.” – Laura
“Een onmisbaar programma dat je praktische handvaten biedt!” – Meike
“Een fantastisch idee! Dit programma heeft mij enorm geholpen om mijn gevoelige kind een geweldige vakantie te bezorgen.” – Fleur

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans en meld je vandaag nog aan om je plek te verzekeren in ons waardevolle zomerprogramma voor een onvergetelijke tijd samen met je kind! Voor slechts €17,50.

Ja, ik doe mee!
Wil jij samen met je gezin van deze zomer een onvergetelijke tijd maken? Reserveer dan je plek door te klikken op de regio* van je keuze:

*) Je kunt ook meedoen als je bijvoorbeeld in België woont. Kies dan de regio die het beste aansluit bij jouw vakantieplanning.

Kans maken op een gratis online coachcall?
Maak deze zomer onvergetelijke herinneringen met je kind! Doe mee met ons online zomerprogramma en maak ook nog eens kans op een gratis coachcall ter waarde van €95!

Ontvang persoonlijke begeleiding en antwoorden op al je vragen over hoogsensitiviteit en opvoeding. Ontdek nieuwe inzichten en praktische strategieën die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

Hoe kom je in aanmerking? Meld je aan voor ons zomerprogramma en stuur een mail naar christine@sterrenhemel.info met je motivatie voor deelname aan de coachcall. We verloten deze waardevolle sessie onder de eerste 10 aanmeldingen. Mis deze kans niet!

Persoonlijke begeleiding
Heb je interesse in persoonlijke begeleiding door mij (1-op-1 coaching en therapie of gezins- en kindertherapie) stuur me dan een bericht, dan neem ik zo spoedig contact met je op.

Laten we van deze zomer een onvergetelijke tijd maken met veel plezier, ontspanning en van verbinding!

Lieve groet,

Christine Hemel | HSP- en kindercoach
Holistisch gezins- en kindertherapeut

____________________________________________________________________________________________

Ben jij een (hoog)gevoelige moeder en wil je leren omgaan met je hoogsensitiviteit, maar ook weten hoe je je kind hierin begeleidt? Word dan lid van de Facebookgroep Hooggevoelige Moeders en Kinderen.