Gezocht: Hoogsensitieve moeders …

die samen met hun hooggevoelige kind(eren) van deze zomer een onvergetelijke tijd willen maken. En mee willen doen met een leuk en leerzaam online zomerprogramma.
Veel ouders zien als een blok op tegen die lange zomervakantie. Dat is heel begrijpelijk, want hoe houd je je kind de hele dag bezig gedurende al die weken en wat als hij zich begint te vervelen en de sfeer op een negatieve manier beïnvloedt? Vooral als op vakantie gaan er dit jaar misschien niet inzit. Terwijl de vakantie juist een mooie kans biedt om de band met elkaar opnieuw aan te halen en leuke dingen te doen, waar je anders niet zoveel tijd voor hebt. Het online zomerprogramma helpt jou daarbij.

Wat biedt het online zomerprogramma jou? 🌴☀️
Het online zomerprogramma is dé sleutel 🔑 tot het versterken van jullie band en het beleven van avonturen waar je normaal gesproken misschien geen tijd voor hebt.

  • Twee weken voor de zomervakantie, ontvang je al een week lang een mail met tips om je voor te bereiden op de vakantie. Dit zijn veelal weken waarin kinderen op hun tandvlees lopen en echt aan vakantie toe zijn. En de ouders ook. Je kunt waarschijnlijk dan al wat ondersteuning gebruiken.
  • Tijdens de zomervakantie ontvang je iedere dag (gedurende 6 weken) een mail met tips en informatie over onderwerpen als hoogsensitiviteit, omgaan met emoties, overprikkeling, verveling, aarden, plezier maken, opvoeden vanuit je hart et cetera.
  • Een Facebookgroep met gelijkgestemde moeders met wie je je ervaringen/verhaal kunt delen.

Jij ontvangt verder:

  • een online zomerdagboek
  • een (aftel)kalender
  • en mijn persoonlijke online begeleiding


Voor wie?
Dit programma is speciaal ontwikkeld voor hoogsensitieve moeders en hun hooggevoelige kinderen in de basisschoolleeftijd. Samen willen we niet alleen de zomervakantie doorbrengen, maar ook een diepere band opbouwen en kostbare herinneringen maken die een leven lang meegaan. Het is een kans om niet alleen praktische ondersteuning te krijgen bij het omgaan met hoogsensitiviteit, maar ook om te genieten van waardevolle momenten van verbinding en plezier met je kind. Dus, als je op zoek bent naar een betekenisvolle en gedenkwaardige zomerervaring, dan is dit programma precies wat je nodig hebt!

Wat andere moeders zeggen
“Een fantastisch idee! Dit programma heeft mij enorm geholpen om mijn gevoelige kind een geweldige vakantie te bezorgen.” – Fleur
“Ik heb echt genoten van dit programma.” – Laura
“Een onmisbaar programma dat je praktische handvaten biedt!” – Meike

Vroegboekkorting
Maar wacht niet te lang! Als je je nu aanmeldt, profiteer je niet alleen van ons waardevolle programma, maar ook van een exclusieve vroegboekkorting. Je betaalt slechts €17,50 in plaats van €25 als je je aanmeldt vóór 1 juni. Na die datum gaat de prijs omhoog naar €25. Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans en meld je vandaag nog aan om te besparen en je plek te verzekeren in ons zomerprogramma voor een onvergetelijke tijd samen met je kind!

Wil je meedoen?
Wil jij samen met je gezin van deze zomer een onvergetelijke tijd maken? Reserveer dan je plek door te klikken op de regio* van je keuze:

*) Je kunt ook meedoen als je bijvoorbeeld in België woont. Kies dan de regio die het beste aansluit bij jouw vakantieplanning.

Na betaling zet ik je op de mailinglijst en een korte tijd daarna ontvang je een bevestiging van je aanmelding.

Kans maken op een gratis online coachcall?

🌞🌴 Maak deze zomer onvergetelijke herinneringen met je kind! Doe mee met ons online zomerprogramma en maak kans op een gratis coachcall ter waarde van €95! 🌴🌞

Ontvang persoonlijke begeleiding en antwoorden op al je vragen over hoogsensitiviteit en opvoeding. Ontdek nieuwe inzichten en praktische strategieën die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

Hoe kom je in aanmerking? Meld je aan voor ons zomerprogramma en stuur een mail naar christine@sterrenhemel.info met je motivatie voor deelname aan de coachcall. We verloten deze waardevolle sessie onder de eerste 10 aanmeldingen. Mis deze kans niet!

Heb je interesse in persoonlijke begeleiding door mij (1-op-1 coaching en therapie of gezins- en kindertherapie) stuur me dan een bericht, dan neem ik zo spoedig contact met je op.

Laten we van deze zomer een onvergetelijke tijd maken met veel plezier, ontspanning en van verbinding!

Lieve groet,

Christine Hemel | HSP- en kindercoach
Holistisch gezins- en kindertherapeut

____________________________________________________________________________________________

Ben jij een (hoog)gevoelige moeder en wil je leren omgaan met je hoogsensitiviteit, maar ook weten hoe je je kind hierin begeleidt? Word dan lid van de Facebookgroep Hooggevoelige Moeders en Kinderen.