Ik ben Oké! cursus

Tijdens de Ik ben Oké! cursus werken we op speelse wijze aan de kwaliteiten en valkuilen die jouw (hoog)gevoelige kind heeft. Het is een cursus met verhalen waarin de hoofdrolspelers dingen meemaken die herkenbaar zijn voor je kind. Hier praten we samen over. Verder komen onder andere de volgende werkvormen aan bod: tekenen, kleuren, ontspanningsoefeningen, (knutsel)opdrachten, (kaart)spelletjes en visualisatieoefeningen.

Resultaat

Door de cursus krijgt je kind:

  • beter grip op zijn of haar emoties
  • minder stress
  • meer zelfvertrouwen
  • betere concentratie

Praktische informatie

Voor wie?

De Ik ben Oké! cursus is vooral ontwikkeld voor sensitieve en prikkelgevoelige kinderen, maar geschikt voor alle kinderen van 7 tot en met 10 jaar.

Inzet ouders

Als ouder bepaal je mede het succes van deze cursus. Na iedere sessie ontvang je een nieuwsbrief waarin precies uitgelegd staat wat de huiswerkopdrachten zijn. Thuis kun je het verhaal uit het werkboek nog eens lezen, de ontspanningsoefening samen doen en het spelletje spelen.

Cursus

1-op-1
Klein groepje van min. 2 tot max. 4 deelnemers

De prijs is inclusief btw, werkboek Ik ben Oké!, map met alle materialen en intakegesprek

Duur

7 sessies van 1 uur
7 sessies van 1 ½

Prijs

€ 395,-
€ 295,-

Datum en locatie

Samen bekijken we wanneer en waar in Zeist (of omgeving) de cursus plaatsvindt.

 

Achtergrondinformatie

Gevoelige kinderen zich veilig laten voelen in een wereld die minder gevoelig is, is het uitgangspunt van onze cursussen en coachingssessies. Om dit te bereiken is het belangrijk om hen te laten weten dat ze goed zijn zoals ze zijn. Daarnaast richten we ons op de dingen die (al wel) lekker lopen en hun kwaliteiten. Hierdoor kunnen ze de uitdagingen op hun pad vol vertrouwen aangaan en uitgroeien tot evenwichtige volwassenen.

Sterrenhemel Kindercoaching
christine@sterrenhemel.info


Algemene Voorwaarden