Gratis 4-daagse Challenge

Je gevoelige Kind weer Blij en Gelukkig

~ 22, 23, 26 en 27 juni 2017 ~

Schrijf je hier in om mee te doen aan deze korte challenge met langdurige en plezierige impact op jou en je kind:

Herken je dit?

  • Het opvoeden valt je soms zwaar
  • Je kind is plotseling boos of verdrietig
  • Je wilt meer genieten met/van je kind
  • Je wilt een liefdevolle verbinding met je kind

Wel waarde, geen spam! Geen e-mail ontvangen, ook niet in je spambox? Mail dan naar: christine@sterrenhemel.info.

"Met de challenge meegedaan en ontzettend veel te weten gekomen over mijn twee zonen. Heerlijke leerzame manier om meer te weten te komen over hoe ik mijn kinderen het beste kan begeleiden en handvaten om zelf verder te komen met ze. Vond het ook zo prettig dat er werd meegedacht, meegesproken en veel herkenning te vinden was bij de mensen die meededen aan de Challenge en zeker ook van Christine zelf. Ze is zo betrokken bij wat ze doet en wilt echt graag helpen!"

- Wendy
shadow-ornament

Wil je een Blij en Gelukkig Kind,
maar ook meer Rust en Harmonie in je Gezin?

Doe dan mee aan de gratis Challenge Je Gevoelige Kind weer Blij en Gelukkig op 22, 23, 26 en 27 juni.

Je krijgt gedurende 4 dagen een leuke oefening via de e-mail. Hierdoor kun je zelf de eerste stappen zetten, zodat je kind weer blij en gelukkig wordt. Waarbij plezier maken voorop staat. In de Facebookgroep met gelijkgestemden, kun je de uitkomst van de oefeningen delen en je vragen stellen.

~Een korte challenge met langdurige en plezierige impact op jouw en je kind~

arrow

Wel waarde, geen spam! Heb je geen e-mail ontvangen, ook niet in je spambox? Stuur dan een e-mail naar: christine@sterrenhemel.info.

arrow

Wie ben ik?

Mijn naam is Christine Hemel. Uit eigen ervaring weet ik dat mensen (hoog)gevoelige kinderen regelmatig verkeerd begrijpen, omdat ze “anders” zijn. De kans op onjuiste labels is groot. Ik zie ouders en hun kinderen hiermee worstelen. Dit raakt mij zo dat ik hen, maar ook mijn eigen kinderen hierin wil begeleiden. Ik heb daarom het roer omgegooid en heb me laten omscholen tot kinder- en HSP-coach. Zodat ik als ervaringsdeskundige anderen kan leren om beter met hun hooggevoeligheid om te gaan en zo gelukkiger kunnen zijn.