Gezocht: Hoogsensitieve moeders …

die samen met hun hooggevoelige kind(eren) van deze zomer een onvergetelijke tijd willen maken. En mee willen doen met een leuk en leerzaam online zomerprogramma.
Veel ouders zien als een blok op tegen die lange zomervakantie. Dat is heel begrijpelijk, want hoe houd je je kind de hele dag bezig gedurende al die weken en wat als hij zich begint te vervelen en de sfeer op een negatieve manier beïnvloedt? Vooral als op vakantie gaan er dit jaar misschien niet inzit. Terwijl de vakantie juist een mooie kans biedt om de band met elkaar opnieuw aan te halen en leuke dingen te doen, waar je anders niet zoveel tijd voor hebt. Het online zomerprogramma helpt jou daarbij.
.
.
Wat biedt het online zomerprogramma jou?
  • Twee weken voor de zomervakantie, ontvang je al een week lang een mail met tips om je voor te bereiden op de vakantie. Dit zijn veelal weken waarin kinderen op hun tandvlees lopen en echt aan vakantie toe zijn. En de ouders ook. Je kunt waarschijnlijk dan al wat ondersteuning gebruiken.
  • Tijdens de zomervakantie ontvang je iedere dag (gedurende 6 weken) een mail met tips en informatie over onderwerpen als hoogsensitiviteit, omgaan met emoties, overprikkeling, verveling, aarden, plezier maken, opvoeden vanuit je hart et cetera.
  • Een Facebookgroep met gelijkgestemde moeders met wie je je ervaringen/verhaal kunt delen.

.
Jij ontvangt verder:

  • een online zomerdagboek
  • een (aftel)kalender
  • en mijn persoonlijke online begeleiding


Voor wie?

Het is voor hoogsensitieve moeders die dit online zomervakantieprogramma met hun hooggevoelige kind (basisschoolleeftijd) willen doorlopen als case study voor een gereduceerd tarief van €17,50.
Jij ontvangt een online zomerdagboek, (aftel)kalender en e-mails met tips en informatie over onderwerpen die jou als moeder bezighouden, en ik ontvang dan graag jouw ervaring en feedback.


Wil je meedoen?

Wil jij samen met je gezin van deze zomer een onvergetelijke tijd maken? Reserveer dan je plek door te klikken op de regio* van je keuze:

*) Je kunt ook meedoen als je bijvoorbeeld in België woont. Kies dan de regio die het beste aansluit bij jouw vakantieplanning.

Na betaling zet ik je op de mailinglijst en een korte tijd daarna ontvang je een bevestiging van je aanmelding.


Kans maken op een gratis online coachcall?

🌞🌴 Maak deze zomer onvergetelijke herinneringen met je kind! Schrijf je nu in voor ons online zomerprogramma en maak kans op een online coachcall ter waarde van €90! 🌴🌞
Een coachcall is een persoonlijke sessie waarin je mij specifieke vragen kunt stellen over hoogsensitiviteit en hoe je hiermee kunt omgaan in het kader van opvoeding en dergelijke. Je krijgt inzichten en praktische strategieën aangereikt die je kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Wil je hiervoor in aanmerking komen? Stuur dan nadat je je hebt aangemeld voor het online zomerprogramma, een mail naar christine@sterrenhemel.info met een motivatie waarom jij in aanmerking wilt komen voor deze coachcall. Onder de eerste 10 aanmeldingen verloten we deze coachcall.

Heb je interesse in persoonlijke begeleiding door mij (1-op-1 coaching en therapie of gezins- en kindertherapie) stuur me dan een bericht, dan neem ik zo spoedig contact met je op.

Laten we van deze zomer een onvergetelijke ervaring maken met veel plezier, ontspanning en van verbinding!

Lieve groet,
Christine Hemel | HSP- en kindercoach
Holistisch gezins- en kindertherapeut

____________________________________________________________________________________________

Ben jij een (hoog)gevoelige moeder en wil je leren omgaan met je hoogsensitiviteit, maar ook weten hoe je je kind hierin begeleidt? Word dan lid van de Facebookgroep Hooggevoelige Moeders en Kinderen.