Gezocht: Hoogsensitieve moeders …

die samen met hun hooggevoelige kind(eren) van deze zomer een onvergetelijke tijd willen maken. En mee willen doen met een leuk en leerzaam online zomerprogramma.
Veel ouders zien als een blok op tegen die lange zomervakantie. Dat is heel begrijpelijk, want hoe houd je je kind de hele dag bezig gedurende al die weken en wat als hij of zij zich begint te vervelen en de sfeer op een negatieve manier beïnvloedt? Vooral als op vakantie gaan er dit jaar misschien niet inzit. Terwijl de vakantie juist een mooie kans biedt om de band met elkaar opnieuw aan te halen en leuke dingen te doen, waar je anders niet zoveel tijd voor hebt. Het online zomerprogramma helpt jou daarbij.


Wat biedt het online zomerprogramma jou?

  • Twee weken voor de zomervakantie, ontvang je al een week lang een mail met tips om je voor te bereiden op de vakantie. Dit zijn veelal weken waarin kinderen op hun tandvlees lopen en echt aan vakantie toe zijn. En de ouders ook ? Je kunt waarschijnlijk dan al wat ondersteuning gebruiken.
  • Tijdens de zomervakantie ontvang je iedere dag (gedurende 6 weken) een mail met tips en informatie over onderwerpen als hoogsensitiviteit, omgaan met emoties, overprikkeling, verveling, aarden, plezier maken, opvoeden vanuit je hart et cetera.
  • Een Facebookgroep met gelijkgestemde moeders met wie je je ervaringen/verhaal kunt delen.

Jij ontvangt verder:
  • een online zomerdagboek
  • een (aftel)kalender
  • en mijn persoonlijke online begeleiding


Voor wie?

Het is voor hoogsensitieve moeders die dit online zomervakantieprogramma met hun hooggevoelige kind (basisschoolleeftijd) willen doorlopen als case study voor een gereduceerd tarief van €15.
Jij ontvangt een online zomerdagboek, (aftel)kalender en e-mails met tips en informatie over onderwerpen die jou als moeder bezighouden, en ik ontvang dan graag jouw ervaring en feedback.


Wil je meedoen?

Wil jij samen met je gezin van deze zomer een onvergetelijke tijd maken? Reserveer dan je plek door te klikken op de regio* van je keuze:

*) Je kunt ook meedoen als je bijvoorbeeld in België woont. Kies dan de regio die het beste aansluit bij jouw vakantieplanning.

Na betaling zet ik je op de mailinglijst en een korte tijd daarna ontvang je een bevestiging van je aanmelding.

Lieve groet,
Christine Hemel | HSP- en kindercoach
Holistisch gezins- en kindertherapeut

____________________________________________________________________________________________

Ben jij een (hoog)gevoelige moeder en wil je leren omgaan met je hoogsensitiviteit, maar ook weten hoe je je kind hierin begeleidt? Word dan lid van de Facebookgroep Hooggevoelige Moeders en Kinderen.