Wie ik ben en waarom ik dit doe?

Mijn naam is Christine;
Creatief
Hoogsensitief, hulpvaardig
Rustig, resultaatgericht
Intuïtief
Sfeergevoelig, sportief, spiritueel
Trouw
Intelligent
Nieuwsgierig, nauwgezet
Empathisch, eerlijk

Ik heb samen met mijn man, een zoon en een dochter. Ongeveer 5 jaar vertelde onze dochter voor het slapen gaan dat haar hoofd vol zat en kon dan weinig hebben. Ze was toen 7 jaar oud en zat niet lekker in haar vel.
Ik wilde haar helpen, maar hoe?
Op internet kwam ik de term ‘hoogsensitiviteit’ tegen.
Wat ik daar las, ging over mijn dochter!

Ik ben me toen in hooggevoeligheid gaan verdiepen, vervolgens vielen er bij ook een aantal puzzelstukje op z’n plek.
Als ik ging hardlopen dan had ik last van sokken die niet lekker zaten of labeltjes die in mijn huid prikten, ben creatief en voel stemmingen en sferen aan. Ook was ik moe als ik even de drukke stad in was geweest in het weekend. Geniet ik als ik in de natuur ben en kan ik me daar opladen. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Ook ontdekte ik dat veel mensen (hoog)gevoelige kinderen regelmatig verkeerd begrijpen en kijken naar wat er niet goed gaat. De kans op onjuiste labels is groot. Ik zie moeders en hun kinderen hiermee worstelen. Dat raakt me. Zo erg dat ik als ervaringsdeskundige de tools wilde hebben om naast mijn eigen kinderen, ook anderen hiermee te helpen. Daarom heb ik mijn hart gevolgd en heb ik de opleiding Kindercoach aan de Academie voor Psychodynamica gevolgd en als specialisatie de cursus HSP-coach en de verkorte beroepsopleiding Sensikids.

Naast dat ik graag hooggevoelige kinderen en hun ouders help, is mijn doel om meer bekendheid te geven aan hooggevoeligheid. Zodat er begrip is, maar ook meer kennis wat deze kinderen nodig hebben. Waardoor zij hun plek durven in te nemen en hun unieke kwaliteiten, talenten en gaven tot uiting brengen. Dat zij stralen als sterren. Daar word ik blij van.

Waar ik verder van geniet, is tijd doorbrengen met mijn gezin, een goed gesprek en een heerlijke cappuccino. Ook vind ik ontspannend en leuk om een te lezen, te fotograferen, te tekenen en schilderen. Tot slot ben ik dol op katten en roodborstjes. Vandaar de foto van het roodborstje dat ik zelf heb gefotografeerd heb op deze pagina.

Kennismaken?

Maak dan nu een afspraak voor een inspiratiesessie om jouw vraag aan mij voor te leggen.
Tijdens een gesprek waarin ik alle aandacht heb voor jou, voel ik intuïtief aan wat jij en/of je kind nodig hebben.

Als je dat wilt, gaan we samen mee aan de slag.

Liefs, Christine

“Je bent goed zoals je bent. Je mag zijn en worden die je wilt zijn op je eigen manier en in je eigen tempo”
- Anna Terruwe -

E-mail: christine@sterrenhemel.info
KvK: 70000948

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring